Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Λίγα λόγια για το έργο

Καλησπέρα σας.Χρόνια και χρόνια σκέψεων, δημοσιεύσεων, εξομολογήσεων,καταγραφών από τετράδια μέχρι message board στο site των συμμαθητών βρήκαν διέξοδο επιτέλους! Τα blogs ξεφυτρώνουν καθημερινά (ορισμένα μάλιστα και μόνα τους χωρίς να τα δημιουργήσει κανένας) οπότε σκέφτηκα να φτιάξω κι εγώ ένα. Για την ακρίβεια χωρίς να το καταλάβω έφτιαξα δύο(άμα είναι τζάμπα ειμαι πολύ large).Για την ώρα θα ξεκινήσω από εδώ και βλέπουμε για το άλλο.

Παλιά σκεφτόμουνα να δημιουργήσω κόμμα, ύστερα κατέβασα τον πήχυ και σκέφτηκα να φτιάξω site, λίγο αργότερα το χαμήλωσα κι άλλο το επίπεδο και απλά το συζήταγα με τους φίλους μου. Ευτυχώς η τεχνολογία εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή με την δυνατότητα επεξεργασίας blog γιατί στο επόμενο στάδιο θα συμβιβαζόμουν με την καταγραφή σε post it.

Γιατί έφτιαξα το Blog? Πολλοί λόγοι κρύβονται από πίσω. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Όπως δεν είναι και συγκεκριμένη η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η θεματολογία.

Αρχικά πάντως θα προσπαθήσω να το κρατήσω απλό. ΑΠλές σκέψεις για όλα αυτά που συμβαίνουν και τυχαίνει να τα αντιλαμβάνομαι.

Καλό ταξίδι και όποιος θέλει να ακολουθήσει ή να συμβάλει είναι καλοδεχούμενος.

Light 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου